Folie Dekor

Folie er et av våre mest solgte produkter, med sine utallige muligheter. Vi produserer vindusfolie, frostet folie, solfilm, gulvdekor, veggdekor, bilfolie og annen type dekor. Skal du ha små dekorelemeter som logo, infotekst og slagord eller store kompliserte dekorløsninger i f. eks kontorlandskaps kommer en av våre dyktige montører på befaring og hjelper deg å finne beste løsning. Vi skjærer, klargjør og monterer folien for deg, eller vi leverer folien klargjort til montering hvis du ønsker å sette den opp selv.

Vi bruker i all hovedsak Avery foile, 700 serien til dekor. Men kan selvfølgelig skaffe folie etter dine ønsker og behov.

Ønsker du att få ett bilde eller en design printet så har vi en print folie passende til just dit endemål. Kanskje du vill få et storformat print av ett bilde eller bara kanskje vil ha printat ut små deklare så kan vi hjelpa deg. Vår husfolie når det kommer til print er Avery MPI 2000 med tilhørende laminat, men skaffer også hær folie etter behov og ønsker.

Ønsker du bilder eller annet print har vi et stort utvalg folier til bruk på ulike overflater. Om du vil ha store formater eller kun små dekaler kan vi produsere dette hos oss.  Vi bruker mest Avery MPI 2000 til dette formålet, men skaffer selvfølgelig andre folier hvis du har et spesielt ønske eller behov.