Utsmykking & dekorering – Porsche

 

 

Det var en ære for oss å ta del i dette helhetlige dekor og profileringsprosjektet for Porsche Center Asker & Bærum.

Bilder av grønn bil Bilder printet på børstet aluminium

Det Espen og jeg har fått til her er et dynamisk samarbeidsprosjekt.

– Glenn Steiner, Adm. dir

Opplyst bildeskilt Print på lysskilt

Å jobbe med et prosjekt fra A til Å, skaper et godt samarbeid og god kommunikasjon med kunden, som reflekteres i resultatet. Vi har vært delaktige i den kreative prosessen hele veien, sammen med en kunde som ser muligheter fremfor begrensninger, med skyhøye mål. Det har vært mye arbeid, mange ideer, utallige testprints og testplasseringer. Alt kronet med et sluttresultat alle involverte er stolte over.

Printing av bilde Printing av bilde
Mondeting av bilde Montering av bilde printet på børstet aluminium

Fotografiene en printet på Di-bond av børstet aluminium. Materialvalget gir umiddelbart assosiasjoner til alt av metall i Porschen, som skaper liv til overflaten.

Bilder av grønn bil Bilder printet på børstet aluminium

“Vi har oppfylt målsetningene om å skape et senter i verdensklasse, faktisk er det like mye et opplevelsessenter som en bilbutikk”

– Glenn Steiner

Porsche skilt Utskjært PVC bokstaver
Utskjærte bilbilder Kundereisen begynner i garasjen. Parker på henvistekundeplasser, bli med på en tidsvandring gjennom Porsches bil-historie. Her blir man umiddelbart tatt tilbake til barndomsdrømmen.

Porsches egne fotografier printet i storformat på børstet aluminium setter kunden i stemning. Lyssetting, formatene og plasseringen av bildene med tanke på høyde, i forhold til vegg og i henhold til bilene som står parkert, alt er gjennomtenkt.. Vi utarbeidet kreative løsninger for et nytt bygg som skulle integreres med et gammelt. Dette basert på filosofien om at man kontinuerlig befinner seg i førersete.

Folie på vindu Frostet folie på vindu
Folie på heis Frostet folie på vindu
Sjokolade i skål Profilert sjokolade
Isskraper Profilerte isskrapere

Ønsker du lignende løsninger til ditt prosjekt?

Espen Haglund

+47 415 34 870

espen@profildekor.no